Informatikai, irodatechnikai eszközök kereskedelme

Informatikai hardver, szoftver, elektronika és digitalizációs megoldások

Vállalkozás indítás kiskép

Modern irodai környezet kialakítása

Könyvelő Ikon

Egyedi beszerzések kivitelezése

Digitalizáció Győrben a Perfekt-Doku csapatával

Digitalizáció előkészítése

A modern körnezet megteremtése

Tanácsadásaink során észrevettük, hogy partnereink igénylik a megbízható hardveres és szoftveres megoldásokat, így kialakítottuk informatikai, elektronikai eszközeink kereskedelmi üzletágát.

Az egyedi igényeket szem előtt tartva költségoptimalizált elven haladva nyújtunk hatékony megoldásokat az irodai, vállalati hardveres beszerzésekben.

Egyedi beszerzések kivitelezése

Partnereinken keresztül számos gyártó termékéhez hozzáférésünk van, így egyedi beszerzéseket tudunk lebonyolítani informatikai, elektronikai, műszaki eszközök tekintetében.

Büszkék vagyunk, hogy hatékony és gyors megoldásokat tudtunk nyújtani mind a piaci szereplők, mind a közbeszerzéseken keresztül.

Hogy miért érdemes minket megbízni? Mi nem csak egy újabb webshop vagyunk, hanem mindig Ügyfeleink érdekeit tartjuk szem előtt. Azaz nem az a lényeg, hogy minél több terméket „rásózzunk” érdeklődőinkre, hanem olyan eszközöket és komplex megoldásokat adjunk, amelyek tényleg elképzeléseikhez illenek.

Sokszor előfordult, hogy Ügyfelünk a célt meg tudta mondani, de hogy ehhez milyen informatikai, vagy műszaki, elektronikai eszközökre volt szüksége, azt már pontosan nem (maximum kategória szinten). Ilyenkor mi felkutatjuk partnereink között a számára megfelelőket és gyors határidő alatt le is szállítjuk.

Néhány gyártó, akikkel szállítói partnereinkkel kapcsolatban állunk:

Nagy teljesítményű dokumentumszkennerek

Nagy teljesítményű dokuemntumszkennereinkkel gyorsan és kiváló minőségben lehet feldolgozni a napi szinten keletkező papíralapú iratokat.

Átlagosan 7-10-szerese az átlagos szkennerek sebességének, így jelentős időt takaríthatnak meg a munkatársak.

Könnyű használattal pillanatok alatt elvégezhető a szükséges feladat.

Szkennereink akár bérelhető konstrukcióban is elérhetők. Telepítésnél oktatást is vállalunk.

szkenner bárbeadás Győrben S2070
szkenner bérbeadás győrben üzemeltetés

Akikkel már dolgoztunk együtt

Nézd meg, mit mondtak szolgáltatásunkról:

Lépj velünk kapcsolatba!

Töltsd ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat és felvesszük veled a kapcsolatot. Ha úgy érzed, hogy kényelmesebb, ha közvetlenül Te keresel meg minket, akkor keres fel az alábbi elérhetőségek egyikén (az űrlap alatt).

Scroll to Top