SEO tanácsadás, keresőoptimalizálás, online stratégia

Jussunk el együtt a csúcsra!

Mi is az a SEO?

A SEO (angolul Search Engine Optimization), azaz keresőoptimalizálás az online keresőkben (Google, Yahoo, Bing stb.) elért pozíció javítását jelenti organikus módon.

Organikus elérésnek tekintjük a nem fizetett hirdetés útján elért megtekintéseket, weboldal látogatásokat. Statisztikák és tapasztalataink szerint a google keresések ~80 százaléka esetében a találati lista első oldalán elhelyezkedő weblapokat tekintik meg a felhasználók. Tekintettel arra, hogy a nemzetközi tapasztalatok alapján a konverziós ráta (a megvalósult vásárlások száma a látogatók számához viszonyítva) 2-3% körül mozog, kiemelt fontosságú hogy minél több potenciális vásárlót, felhasználót elérjünk.

A keresőmotorok összetett algoritmusok és irányelvek alapján működnek, naponta több millió keresést hajtanak végre a robotok. Ezen algoritmusok (pl: Pingvin, Kolibri, Panda, stb.) olyan szempontok alapján vizsgálják az egyes webhelyeket, mint biztonsági beállítások, oldalsebesség és teljesítmény, szöveges tartalom minősége, technikai beállítások, reszponzív beállítások (mobilos és tabletes megjelenés optimalizációja).

SEO tanácsadásunk és szolgáltatásunk keretén belül Partnereink weboldalait, online felületeit a fent említett szempontok alapján auditáljuk, elemezzük, és olyan javaslatokat dolgozunk ki, amellyel a keresőkben elért pozíció tovább javítható. A technikai beállításoktól kezdve, a szöveges tartalmakon át az eseti kampányok, új oldalak, termékek létrehozásáig Partnereink rendelkezésére állunk, és szakmai támogatást nyújtunk a részükre.

Kiknek ajánljuk SEO tanácsadásunkat?

Kiknek NEM ajánljuk SEO szolgáltatásunkat?

Miért minket válassz SEO tanácsadónak?

Számos szakember kínál SEO szolgáltatást. Ezen szolgáltatók jellemzően a webdesign és az online marketing területére szakosodtak, ezekben kiemelkedők.

A Perfekt-SEO csapatát alkotó szakemberek a vállalkozói szféra különböző területeiről érkeztek. Van köztünk SEO specialista, jogász, közgazdász, könyvelő, marketing szakember, piacelemzési specialista, digitalizációs szakértő, rendezvényszervező. Csapatunk sokrétűségének köszönhetően komplex tanácsadási szolgáltatást tudunk nyújtani Partnereink számára. SEO tanácsadásunk során nem korlátozzuk a figyelmünket az online marketingre, hanem Ügyfeleink vállalkozásának egészének eredményességét szem előtt tartjuk.

Fiatal vállalkozókként otthonosan mozgunk a digitális térben. Fontosnak tartjuk, a szolgáltatásunk igénybe vételét követően Partnereink se vesszenek el ebben a világban. Személyre szabott tanácsadásunk során betekintést nyújtunk a modern környezet adta lehetőségekbe, Ügyfeleink igényeihez és előzetes ismereteihez igazítjuk szolgáltatásunkat.

Hiszünk abban, hogy a digitális világ nem egy útvesztő, hanem egy autópálya, éppen ezért a céltalan bolyongás helyett a száguldás élményét kínáljuk Partnereinkek.

Amit eddig elértünk keresőoptimalizálásban Győrben

2021.07.30-án 2. oldal (17. pozíció) a „könyvvizsgáló győr” kulcsszóra

PK SEO google before

2021.08.31-én 1. oldal (8. pozíció) a „könyvvizsgáló győr” kulcsszóra

Previous slide
Next slide

Stabilan első hely az esküvői táncoktatás győr keresésre 3 hónap alatt, megelőzve a 10 éves múltú versenytársakat.

Mind a Google Maps és az első találat is a premiumshow.hu domainre mutat. Kattints a képre!

Mit nyersz a SEO szolgáltatásunkkal?

Vállalkozásodra könnyebben rátalálnak potenciális ügyfeleid. Növelheted megkereséseid számát, ezzel arányosan a bevételeidet is.

Vállalkozásod kitűnhet a versenytársaid közül, növelheted piaci részesedésedet.

Naprakész információkkal fogsz rendelkezni a saját és konkurenseid online teljesítményéről.

Segítségünkkel könnyebben kiismerheted magad a digitális térben, a vállalkozásod könnyebben adoptálja az innovatív megoldásokat.

Átfogó képet mutatunk a vállalkozásod egyes területei közti kapcsolatokról, összefüggésekről. Segítünk, hogy ne csak jó szakember, hanem sikeres vállalkozó is legyél.

Válassz csomagot és kezdjük el a közös munkát!

Egyszeri SEO felülvizsgálat és fejlesztés

SEO Audit Alap

Minden esetben egyedi árat szabunk a weboldal és aloldalak mennyisége és összetettsége alapján

SEO Audit Premium

Minden esetben egyedi árat szabunk a weboldal és aloldalak mennyisége és összetettsége alapján

Csomagjaink tartalma részletesen:

Basic csomagunkat azoknak ajánljuk, akik érdeklődnek az online marketing iránt, fogékonyak mind a tartalmi mind pedig a technikai oldalára a SEO világának, de nem tudják hogyan kezdjenek bele, mik az első lépések. A szolgáltatás során irányt mutatunk abban, hogy milyen területekre érdemes figyelni, milyen elemek teljesítenek jól vagy kevésbé jól, segítünk létrehozni a vállalkozás online felületeit. Bemutatjuk, hogy melyek azok a kulcsszavak, amelyek segítségével növelhető az organikus megtekintések és vásárlások száma. Kidolgozunk egy részletes SEO stratégiát, melynek eredményeképpen a vállalkozás a webes találati listák élére kerülhet. A folyamatos konzultációknak köszönhetően nem engedjük el partnereink kezét, támaszt nyújtunk számukra tanácsainkkal a céljaik eléréséhez vezető úton. Basic csomagunk induló vállalkozásoknak, illetve kis-, és középvállalkozásoknak egyaránt megfelelő választás lehet.

Advanced csomagunkat azoknak ajánljuk, akik részletes információkat szeretnének kapni a vállalkozásuk online marketingjének hatékonyságáról. Aki ezt a csomagot választja, mentesül a technikai beállítások elvégzése alól, hiszen ezt mi mind elvégezzük helyette (WordPress) alapú weblapok esetében. A közösségi média oldalak auditjának köszönhetően teljeskörű optimalizációt végzünk az online megjelenés tekintetében. A Google szolgáltatásainak (Cégem, Analytics, Search Console) kiaknázásával olyan többlet információk kerülnek megbízóink birtokába, melyek segítségével hatékonyabb stratégia dolgozható ki. Ez a csomag előnyös lehet azoknak, akik hosszútávon szeretnének velünk együttműködni, és nem csak a keresési listák élére juttatni a vállalkozásukat, hanem ott is tartani azt. Advanced csomagunk induló vállalkozásoknak, illetve kis-, és középvállalkozásoknak egyaránt megfelelő választás lehet.

Master csomagunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik nem igazán érzik magukat otthon az online marketing világában, és szeretnék a vállalkozásuk SEO feladatait egy hozzáértő csapat kezébe adni. A csomag teljeskörűen tartalmazza a technikai és tartalmi auditot, a szükséges beállítások elvégzését. Kidolgozzuk a vállalkozás online marketing stratégiáját, s meg is valósítjuk azt. A nem fizetett hirdetések mellett lehetőség van a gyorsabb fejlődés érdekében fizetett hirdetések megjelentetésére is, ezek összeállításában és menedzselésében is Partnereink rendelkezésére állunk. A Facebook és Google Ads kampányok teljeskörű lebonyolítását átvállaljuk. A versenytársak tevékenységét nyomon követjük, elemezzük, és olyan stratégiát dolgozunk ki, amellyel nem csak reagálni tudunk a piaci változásaira, hanem mi tudjuk alakítani azokat. Komplex szolgáltatáscsomagunkat olyan már működő vállalkozásoknak ajánljuk, akik szeretnék élénkíteni a forgalmukat, és egy hosszútávon fenntartható növekedési pályára lépnének.

Egyedi SEO szolgáltatás

Az előre összeállított csomagjaink iránymutatásként szolgálnak, hogy milyen területeket érinthetünk a keresőoptimalizálási tanácsadás során. A csomagok tartalmi elemei szabadon választhatók külön-külön is, hiszen minden vállalkozásnak egyedi igényei lehetnek, más-más terület erősítésére lehet szükség a piac ismeretének függvényében. Egyedi csomagok és árajánlat összeállításához kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

A webes keresők találati listáján elért helyezések javítása érdekében bizonyos esetekben elengedhetetlen az, hogy a tartalommarketingre is figyelmet fordítsunk. Jelentős piaci verseny, vagy számos azonos terméket, szolgáltatást nyújtó konkurens jelenléte esetében a blogok, cikkek SEO barát tartalmával is látványos eredményeket lehet elérni a megtekintések számának növelésében. 

Tartalommarketing és szövegírási szolgáltatásunk díjazása minden esetben egyedileg kerül megállapításra, hiszen számos paraméter befolyásolja. Többek között a megjelenő írások terjedelme, szakmai mélysége, gyakorisága, egyedisége. Ezen tényezők minden vállalkozás esetében más arányban vannak jelen, így a szolgáltatást kizárólag személyre szabott módon tudjuk nyújtani. Szövegírási szolgáltatásunkat egyedi ajánlatkérés keretén belül tudod megrendelni.

Virág Varga
Virág Varga
2021-08-17
Mindenkinek ajánlom, aki kezdő vállalkozóként szeretne fontos, gyakorlatban is hasznos lépéseket tanulni. Szandi és Ákos tapasztalt, felkészültek, lazák, akik minden kérést rugalmasan kezelnek és kötetlen hangulatban adják át a szükséges információkat! 🙂
Gábor Németh
Gábor Németh
2021-08-15
Szandi és Ákos eszméletlen jót alkot, egyedi megközelítéssel áll a vállalkozásomhoz, amit máshol még nem tapasztaltam. Itt nem klisék vannak, hanem valódi gyakorlatias megoldások. Ami tetszik bennük, hogy azt érzem van akivel meg tudom beszélni a vállalkozásomat, biztonságban érzem magam hiszen folyton kérdezhetek, szuper jó a mentor programjuk, egy igazi business coach aki a vállalkozóért van és nem a pénzt akarja lehúzni! Ajánlom Szandit és Ákost, én nem bántam meg, hogy megismertem őket és a módszerüket!
Péter Nagy
Péter Nagy
2021-02-04
Körülbelül 1700 családi fénykép került digitalizálásra. Gyors, precíz, jó minőségű. Ajánlom mindenkinek!
Marcell Tatai
Marcell Tatai
2021-01-25
Régi családi fényképeket szkenneltek, gyorsan és jó minőségben dolgoztak, bátran ajánlom mindenkinek!

Lépj velünk kapcsolatba!

Töltsd ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat és felvesszük veled a kapcsolatot. Ha úgy érzed, hogy kényelmesebb, ha közvetlenül Te keresel meg minket, akkor keres fel az alábbi elérhetőségek egyikén (az űrlap alatt).

Email: seo@perfektdoku.hu
Telefon: 20/745-6411
Scroll to Top