Szkenner bérlés, bérbeadás Győr

Nagy teljesítményű dokumentumszkennerek bérbeadása rövid és hosszútávra.

Miért éri meg szkennert bérelni?

Tapasztalataink alapján a legtöbb cég, vállalkozás rendelkezik saját, vagy bérelt multifunkciós nyomtatóval, amellyel a mindennapi szkennelési igényüket próbálják kielégíteni.

Amit sokan vesznek figyelembe, hogy a hagyományos nyomtatók szkennelése lassú, körülményes és a végeredmény, azaz a létrehozott fájl is sok esetben olvashatatlan, rossz minőségű, szanaszét áll.. és még folytathatnánk.

Dokumentum digitalizációs több évnyi tapasztalatunk alapján tudjuk milyen egy jó szkennerrel dolgozni és célunk, hogy ez minél több vállalkozáshoz eljuthasson.

Nagy teljesítményű dokumentumszkennerek

Nagy teljesítményű dokuemntumszkennereinkkel gyorsan és kiváló minőségben lehet feldolgozni a napi szinten keletkező papíralapú iratokat.

Szkennereink feldolgozó sebessége átlagosan 7-10-szerese a szokásos szkennerek sebességének, így jelentős időt takaríthatnak meg a munkatársak.

Könnyű használattal pillanatok alatt elvégezhető a szükséges feladat.

Szkennereink telepítésnél oktatást is vállalunk. Ha megtetszik egy szkenner, lehetőség van megvásárlásra is.

szkenner bárbeadás Győrben S2070
szkenner bérbeadás győrben üzemeltetés

Érvek a szkennerbérlés mellett

Nincs nagy beruházási költség

Egy minőségű, megbízható dokumentumszkenner jellemzően félmilliós összegtől indul. A beruházási kockázat kiváltható bérléssel, azaz így a vételár töredékéért lehet profi dokumentumszkennerrel dolgozni.

Támogatás a dokumentumok szkennelésében

Mi nem csak eszközt adunk, hanem a megfelelő szoftveres és egyéb segédletekkel segítjük a gördülékeny szkennelési, digitalizálási folyamatok kialakítását. Szükség esetén helyszíni oktatást is vállalunk.

Garancia a profi eszközökre

Úgy hisszük az igazán hatékony munkát csak profi szkennerekkel lehet elérni. Éppen ezért csak olyan szkennereket adunk bérbe, amit mi is használunk: kiemelkedő gyorsaságú, megbízható minőségű és tökéletes elektronikus másolatokat készít papíralapú dokumentumainkról.

Akikkel már dolgoztunk együtt

Nézd meg, mit mondtak szolgáltatásunkról:

Lépj velünk kapcsolatba!

Töltsd ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat és felvesszük veled a kapcsolatot. Ha úgy érzed, hogy kényelmesebb, ha közvetlenül Te keresel meg minket, akkor keres fel az alábbi elérhetőségek egyikén (az űrlap alatt).

Szkenner bérlés Győr Veszprém Budapest

Dokumentum szkennereink bérelhetők melyekkel igazán profi digitális környezet alakítható ki. Győrben is van lehetőség, de a környező városokba is kiszállítunk, mint szkenner bérlés Veszprém vagy szkenner bérlés Székesfehérvár. Dokumentumszkennereink vállalkozásoknak, cégeknek és önkormányzatoknak is tökéletes megoldást tudnak nyújtani.

A profi szkenner bérlés alapja a megbízható eszköz és a tapasztalt segítség, melyet kollégáinktól biztosan megkaphat. Garantált hatékonyságnövelés.

Nálunk lehet rövid távra is bérelni, de ugyanúgy éves, vagy határozatlan idejű bérlések is lehetségesek.

Felejtse el a nyomtatók okozta kellemetlen szkennelési folyamatokat és váltson professzionális szkennerekre a dokumentumok feldolgozásánál.