Digitális megoldásokkal növeljük vállalkozásod eredményességét: SEO, könyvelő, marketing, digitalizáció Győr

Mit nyújtunk? SEO Győr Üzleti Mentor Vállalkozás Indítás Digitalizációs tanácsadás Könyvelés

cél elérése

SEO

Google találatok elejére kerülés, keresőoptimalizálás és versenytárs elemzések

Vállalkozás indítás kiskép

Könyvelő

Egyéni vállalkozóknak: KATA, vállalkozás indítás, tanácsadás

Digitalizáció Győrben a Perfekt-Doku csapatával

Digitalizáció

Digitális irodai környezet kialakítása, digitális iratkezelés Győrben

Szkenner bérlés

Nagy teljesítményű dokumentumszkennerek tartós bérlése Győrben

Vállalkozás indítás

Üzleti terv kidolgozása, hasznos tanácsok vállalkozásod indításához, hogy sikeres vállalkozó lehess

Digitális könyvelő, tanácsadó és SEO szakértő, aki érted van!

Szolgáltatásaink között olyan seo keresőoptimalizálás, könyvelői, üzleti tanácsadás, vállalkozásfejlesztés, gazdasági mentor program és digitalizációs tanácsadás szerepel, mellyel vállalkozásod még jobb eredményeket tud elérni mind a belső és mind a külső folyamatok tekintetében.

Tudjuk milyen nehéz vállalkozást építeni. Ezért segítünk ezt sokkal könnyebbé, stresszmentesebbé, kiszámíthatóbbá tenni.

Válaszd a Neked megfelelő szolgáltatásunkat!

SEO tanácsadás, kereső-optimalizálás

Segítünk online megjelenésed kimaxolásában! Legyen szó Google Cégem optimalizálásáról, Közösségi média megjelenésről, kampányok és hirdetések feladásáról, mi biztosan tudunk olyan tanácsot nyújtani, amellyel növelheted piaci részesedésed és a Google találati lista elejére kerülhetsz. SEO tanácsadásunkkal átlagosan több, 176%-os organikus forgalomnövekedést tudunk elérni

Vállalkozás indítás tanácsadás

Segítünk megtervezni vállalkozásod elindítását. Összeállítjuk a megfelelő üzleti tervet, kiválasztjuk a számodra legoptimálisabb adózási módot. Mindezt azért, hogy minél kisebb befektetett pénzből tudd elindítani sikeres vállalkozásodat. Mérlegképes könyvelőkként a vállalkozásod elindításában aktívan tudunk segíteni.

Üzleti Mentor Program

Személyes mentorálás kezdő és haladó vállalkozók számára, akiknek fontos, hogy prémium szolgáltatást tudjanak nyújtani ügyfeleiknek és nagy növekedést akarnak elérni. Ennek során a vállalkozásod személyi edzője leszünk

Digitalizációs szolgáltatások

Vállalkozásod eredményessége a digitalizációtól is függ! Segítünk a digitális aláírás létrehozásában. Kialakítjuk a digitális archiválási rendszert. A napi ügymenet digitalizációjához szükséges technikai környezetet kialakítjuk.

Rendszeresen monitorozzuk a kialakított rendszert, konzultációs lehetőségeket tartunk.

Vállalkozás fejlesztés jobban, gyorsabban, okosabban!

Minek választanád az állandó stresszt, idegörlő feladatokat, ablakon kidobott pénzt, ha helyette a módszerünkkel fénysebességgel száguldhatsz el versenytársaid mellett és lehetsz kiemelkedő a területeden?

Miért válassz minket?

Mikor NE válassz minket?

Akikkel már dolgoztunk együtt

Virág Varga
Virág Varga
2021-08-17
Mindenkinek ajánlom, aki kezdő vállalkozóként szeretne fontos, gyakorlatban is hasznos lépéseket tanulni. Szandi és Ákos tapasztalt, felkészültek, lazák, akik minden kérést rugalmasan kezelnek és kötetlen hangulatban adják át a szükséges információkat! 🙂
Gábor Németh
Gábor Németh
2021-08-15
Szandi és Ákos eszméletlen jót alkot, egyedi megközelítéssel áll a vállalkozásomhoz, amit máshol még nem tapasztaltam. Itt nem klisék vannak, hanem valódi gyakorlatias megoldások. Ami tetszik bennük, hogy azt érzem van akivel meg tudom beszélni a vállalkozásomat, biztonságban érzem magam hiszen folyton kérdezhetek, szuper jó a mentor programjuk, egy igazi business coach aki a vállalkozóért van és nem a pénzt akarja lehúzni! Ajánlom Szandit és Ákost, én nem bántam meg, hogy megismertem őket és a módszerüket!
Péter Nagy
Péter Nagy
2021-02-04
Körülbelül 1700 családi fénykép került digitalizálásra. Gyors, precíz, jó minőségű. Ajánlom mindenkinek!
Marcell Tatai
Marcell Tatai
2021-01-25
Régi családi fényképeket szkenneltek, gyorsan és jó minőségben dolgoztak, bátran ajánlom mindenkinek!

Gyakran ismételt kérdések

Természetesen van, sőt! Kezdőként még nincs meg az a kapcsolati kör, akikkel át lehetne beszélni ötleteidet. Ha nincs vállalkozásod, de van ötleted, mi tudunk segíteni ennek megvalósításában.

Tanácsadóként nem a Te szakmádban fogunk tanácsot adni, hanem a vállalkozásod működésével, fejlesztésével kapcsolatban nyújtunk segítséget. Például egy villanyszerelőnek nem azt fogjuk megmondani, hogyan kössön be egy vezetéket, hanem, hogy hogyan találjanak rá potenciális vevői, hogyan tudjon alkalmazottakkal együtt dolgozni stb. Módszereink számos területen, tevékenységi körben tesztelve lettek és mindenhol eredményt értünk el.

Mi minden esetben a Te egyedi igényeidet, kéréseidet, helyzetedet és lehetőségeidet vizsgáljuk. Nincs olyan, hogy két tanácsadásnak ugyanolyan eredménye lenne, hiszen az általad megadott információk és saját ismeretünk, kutatásaink alapján állítjuk össze a tanácsadást. Mint ahogy nincs két egyforma vállalkozás, úgy két egyforma üzletviteli tanácsadás sem lehet.

A tanácsadás során folyamatos a kétoldalú kommunikáció, jelezheted, illetve mi is megkérdezzük, hogy tetszik-e az általunk gondolt irány. Amennyiben úgy érzed neked az nem megfelelő, olyan irányba haladunk tovább, amit meg tudsz és meg is akarsz valósítani.

Fontos tudnod, hogy azért keresel fel, mert fejleszteni akarod a vállalkozásod és sikeres akarsz lenni. Ehhez viszont tenni kell. Mi megadjuk a szükséges tanácsokat, iránymutatást, de neked kell végig járnod az utat! Persze mi melletted leszünk és bármikor számíthatsz ránk.

seo győr keresőoptimalizálás üzleti tanácsadás ákos
Molnár Ákos
Ügyvezető igazgató, Mérlegképes könyvelő, Üzleti Mentor
SEO Győr keresőoptimalizálás üzleti tanácsadás Szandi
Molnár-Lendvai Alexandra
Ügyvezető igazgató, Mérlegképes könyvelő, Digitalizációs Szakértő
Dávid képe seo győr üzleti coach győrben
Nagy Dávid
Jogász, Cégvezető, Üzleti Mentor
seo google vallalkozas inditas
Herman Richárd
Közgazdász, Elemző, Folyamat-optimalizálási specialista

Fiatal vállalkozóként tudjuk milyen az, ha meg kell küzdeni álmainkért. Az elmúlt évek során számtalan sikeres vállalkozóval dolgoztunk együtt, sok olyat tanultunk, amit most tovább akarunk adni neked is!

Szakterületünk a számvitel, üzletfejlesztés, stratégiaalkotás, mérlegképes könyvelői és okleveles közgazdász végzettséggel rendelkezünk.

Szandi és Ákos

Szandi_Akos_üzleti_tanácsadas

Lépj velünk kapcsolatba!

Töltsd ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat és felvesszük veled a kapcsolatot. Ha úgy érzed, hogy kényelmesebb, ha közvetlenül Te keresel meg minket, akkor keres fel az alábbi elérhetőségek egyikén (a kép alatt).

könyvelő seo üzleti tanácsadó Szandi
Email: info@perfektdoku.hu
Telefon: 20/745-6411
Kövess minket!
Scroll to Top