Fénykép szkennelés, digitalizálás Győrben!

Digitalizáld fényképeidet, mielőtt túl késő!

Sérülnek, vagy elvesznek a régi családi fotók? Sok a rokon és már nem tudjátok kinél melyik fénykép van? Videós válogatást szeretnétek régi képeitekről?

Van megoldás!

A fényképek szkennelése Győrben

 

Ne hagyd, hogy elvesszenek, megsérüljenek fotóid, digitalizáltasd velünk fényképeidet, hogy tényleg örökre megmaradjanak és megőrizzék a régi pillanatokat!

Fotóid digitalizálásával nemcsak megmentheted fényképeidet, de egyszerre akár a család bármely tagjánál is kéznél lehetnek. A képek digitalizált formában bárhogy felhasználhatók, ha szükséges ezekből újra nyomtathatsz is!

Fényképek szkennelése

A kicsi igazolványképektől egészen A4 méretig szkennelünk régi családi fényképeket.

Digitalizáció Győrben a Perfekt-Doku csapatával

Digitális szerkesztés

A szoftverünk segítségével javítjuk a képi hibákat, levágjuk a kilógó részeket, így minőségi digitalizált fényképeid lesznek!

Nagy mennyiségű fénykép, album szkennelése Győrben

Győrben nagy mennyiségben szkenneljük fényképeidet! Nem riadunk vissza az akár több ezres darabszámtól. Gyorsan, akár szűkös határidővel is vállalunk fénykép szkenneléseket. Pontos, az eredeti képpel legalább megegyező minőségű elektronikus képeket kapsz fényképeidről.

Miért jó, ha mi szkenneljük fotóid?

Hozd be akár több 100, vagy akár több 1000 fényképedet és mi digitalizáljuk neked a teljes csomagot!

Fénykép digitalizálás árak

Bruttó 170 Ft/db

Bármilyen méret A4 lapméretig.

Nagy mennyiség (1000 db fölött) egyedi árat adunk.

Szkennelést minden esetben 600 dpi magas felbontásban végezzük el. Minden képünk alap színkorrekciót kap, de kérhető hozzá további retusálás pl. nagyon régi képek esetén minőségjavítás, világosítás/sötétítés, színjavítás stb.

Áraink bruttó árak, 27% áfát tartalmaznak.

Minden szkennelésünk továbbá tartalmaz egy alapdíjat bruttó 1000 Ft-ért, ami független a leadott képek számától és leadott rendelésenként értendő.

Mire figyelj, mielőtt elhoznád fényképeidet?

Hozd be hozzánk képeidet!

Elérhetőségünk: KAPCSOLAT

Facebook oldalunk: FB

Kérdésed van? Bátran keress minket, segítünk tanácsokkal.

Nézd meg, mit mondtak győri szolgáltatásunkról

Virág Varga
Virág Varga
2021-08-17
Mindenkinek ajánlom, aki kezdő vállalkozóként szeretne fontos, gyakorlatban is hasznos lépéseket tanulni. Szandi és Ákos tapasztalt, felkészültek, lazák, akik minden kérést rugalmasan kezelnek és kötetlen hangulatban adják át a szükséges információkat! 🙂
Gábor Németh
Gábor Németh
2021-08-15
Szandi és Ákos eszméletlen jót alkot, egyedi megközelítéssel áll a vállalkozásomhoz, amit máshol még nem tapasztaltam. Itt nem klisék vannak, hanem valódi gyakorlatias megoldások. Ami tetszik bennük, hogy azt érzem van akivel meg tudom beszélni a vállalkozásomat, biztonságban érzem magam hiszen folyton kérdezhetek, szuper jó a mentor programjuk, egy igazi business coach aki a vállalkozóért van és nem a pénzt akarja lehúzni! Ajánlom Szandit és Ákost, én nem bántam meg, hogy megismertem őket és a módszerüket!
Péter Nagy
Péter Nagy
2021-02-04
Körülbelül 1700 családi fénykép került digitalizálásra. Gyors, precíz, jó minőségű. Ajánlom mindenkinek!
Marcell Tatai
Marcell Tatai
2021-01-25
Régi családi fényképeket szkenneltek, gyorsan és jó minőségben dolgoztak, bátran ajánlom mindenkinek!

Lépj velünk kapcsolatba!

Keress minket és segítünk fotóid minőségi szkennelésében!

Fotó szkennelés digitalizálás Győrben

Családi képek beszkennelése győri irodánkban gyorsan és könnyen működik. Keress minket, ha szeretnéd emlékeidet örökké megőrizni. Fényképek gyors és kényelmes szkennelése akár pár napon belül. Megbízható partner a fényképek szkennelésében.

Scroll to Top