Akció!
  • s2070 szkenner bérbeadás
  • szkenner bárbeadás Győrben S2070
  • szkenner bérbeadás győrben üzemeltetés
  • s2040 dokumentumszkenner ár

Kodak Alaris S2070 dokumentumszkenner

351 485 Ft 342 265 Ft (269 500 Ft + ÁFA)

Felső középkategóriás dokumentumszkenner

A Kodak Alaris S2070 egy nagy sebességű dokumentumszkenner a mindennapos irodai használathoz. Kereshető PDF funkciójának köszönhetően (OCR – optikai karakterfelismerés) szkennelt dokumentumaiból gyorsan és egyszerűen nyerhet ki információt. Automatikus képjavító, gyűrődéseltávolító segít a tökéletes szkennelt minőség előállításában.

Az információk bárhol történő rögzítésére készült, kiváló képminőséggel és adatpontossággal, az S2070 tökéletes megoldás arra, hogy gyorsan információkat rögzítsen üzleti folyamataiba a szkennelés adta lehetőségekkel.

Ajánljuk azoknak a vállalkozásoknak, ahol napi szintű szkennelés zajlik, fontos a lehető leggyorsabb és minőségi szkennelés. Heti 200-250 szkennelendő laptól már jelentősen érezhetőek az S2070 által nyújtott előnyök.

GyártóKodak Alaris
TípusS2070
Sebesség70 lap/perc 140 oldal/perc (300 dpi színes)
OCRVan
Terhelhetőség8000 oldal/nap
Optikai felbontás600 dpi
Színmélység24 bit
Dokumentum kezelésLapadagolós
AdagolóAkár 80 lap
PapírformátumA4
CsatlakozásUSB 3.1
Tömeg3300 g
Papírbetáplálás érzékelés Többfunkciós ultrahangos technológia, intelligens dokumentumvédelem
MegvilágításKettős RGB LED
Méret269 x 312 x 231,6 (adagoló tálcával)
Fájl kimenetEgyes és több oldalas TIFF, JPEG, RTF, BMP, PDF, searchable PDF, TXT, PNG, CSV, Word and Excel

s2040 dokumentumszkenner ár

Kényelmes felhasználói kijelző

Indítsa el gyorsabban, és maradjon produktív a könnyen használható funkciók segítségével. Telepítse az előre konfigurált beállításokat másodpercek alatt a díjnyertes Easy Setup funkcióval. Az kényelmes színes kijelzőkkel a szkennelés gyors és egyszerű. Akár 20 feladatbeállítást és rendeltetési helyet menthet el egyetlen gombnyomással.

Aktív adagoló-technológia

Dolgozzon tovább anélkül, hogy aggódna az elakadások miatt, a kivételes megbízhatóság érdekében kialakított papírterelőnek köszönhetően. Az Active Adagoló automatikusan szétszedi az oldalakat az elakadás elkerülése érdekében. Tartsa fenn a maximális üzemidőt a SurePath papírkezeléssel. Vezérelt kimeneti gyűjtés szépen egymásra elhelyezi az oldalakat a kimeneti tálcán.

Optikai karakter felismerés (OCR)

Tegye kereshetővé szöveges tartalmait az OCR funkcióval, mely olvasási aránya 10%-kal pontosabb, mint a hasonló kategóriájú eszközöké. A Perfect Page technológia kiváló képminőséget biztosít, több mint 30 javítással automatikusan, a pontosabb képelkészítés érdekében.

ocr javítás szkenner győr

Cikkszám: SCAN-001 Kategória: Címkék: , ,

Érdekelhetnek még…

Érdekelhetnek még…