Személyes üzleti tanácsadás, cégátvilágítás

Cégátvilágítás

A cégátvilágítás (due dilligence) egy olyan folyamat, mely során részletes és alapos elemzést készítünk vállalkozásáról akár komplexen, akár csak egy-egy részterületet vizsgálva.

Az eredmény egy olyan vezetői összefoglaló, amely segítségével jobban, nagyobb profittal tud működni vállalkozása.

Az elemzés, átvilágításhoz a számviteli, pénzügyi beszámolókat, szerződéseket, vállalkozás kimutatásait, folyamatleírásait vizsgáljuk meg. A megvizsgált dokumentumokból összeállítjuk a részletes elemzést, melynek eredményeit, tapasztalatait jelentésben adunk át.

Személyes üzleti tanácsadás

Üzleti tanácsadásunk akár kezdő, akár már régóta a piacon jelenlévő vállalkozóknak szólhat. Egyedi problémákat, lehetőségeket beszélünk át, melyekre vállalkozására szabott javaslatot, megoldást nyújtunk. Általában 2 órás tanácsadásunk során az Ön vállalkozásával foglalkozunk, melynek eredményeképpen azonnal hasznosítható javaslatokat, megoldásokat adunk át.

Előre feltesszük kérdéseinket, hogy a tanácsadás során már kidolgozott megoldásokkal tölthessük az időt. Üzleti tanácsadásunkat akár online formában is vállaljuk!

A személyes üzleti tanácsadást javasoljuk azoknak is, akik még nem indítottak vállalkozást, de szeretnének és ehhez kell egy szakértő, akivel konzultálhatnak.

Pénzügyi átvilágítás

Számviteli és pénzügyi folyamatok vizsgálata, költségszerkezet elemzés, cashflow vizsgálat. Ne hagyja, hogy kifolyjon vállalkozásából a pénz, segítünk megállapítani, hogy tud nyereségesebben működni!

A pénzügyi átvilágítás során elkérjük a számviteli, pénzügyi adatokat, ezeket feldolgozzuk elemezzük, majd az elkészült munkáról vezetői jelentést nyújtunk át, melyben összegezzük észrevételeinket, tapasztalatainkat. A pénzügyi átvilágítás segíthet akár cégértékelésben, folyamatoptimalizálásban, vagy vállalkozásfejlesztésben.

Kockázatelemzés

Az átvilágítás során feltárjuk a kockázatos területeket, felmérjük ezek jelentőségét, majd javaslatot fogalmazunk meg ezen kockázatok kiküszöbölésére.

Sokszor tapasztaljuk, hogy bizony vannak olyan megbúvó tevékenységek, amelyek csak egy alapos vizsgálat során derülnek ki, de ha nem vagyunk felkészültek, jelentős károkat tudnak okozni cégünk működésében.

Digitalizációs tanácsadás

Vitathatatlan, hogy aki nem használja ki a digitalizáció nyújtotta előnyöket, az lemarad versenytársaival szemben. A digitális munkafolyamatok gyorsak, költséghatékonyak, csökkentik az adminisztrációs terheket. Szeretné elérni a digitális átállást? Kérje szakértőink segítségét!

Üzletviteli tanácsadás

Információt gyűjtünk és elemzünk annak érdekében, hogy megalapozott döntéseket tudjon hozni. Az üzletviteli tanácsadásunk jellemzően egy-egy részterületre fókuszál, mely eredménye ezen területekre vonatkozó hasznos információk szolgáltatása. Ezek az információk könnyen és gyorsan beépíthetők a mindennapos működésbe.

Beszéljenek a számok!

1
Vizsgált cég
1
Elemzett adat
1
Szakmai partner

Rólunk

Ismerd meg a Perfekt-Doku alapítóit!

Perfekt-Doku Kft. - Lendvai Alexandra üzleti tanácsadás
Molnár-Lendvai Alexandra
Okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelőSzakterületek:Számvitel, üzleti modell kialakítás, üzleti kimutatások, elemzések
Perfekt-Doku Kft. - Molnár Ákos vállalkozás átvilágítás
Molnár Ákos
Okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelőSzakterületei:Vállalkozás elemzés, átvilágítás, üzleti modell, Informatikai megoldások

Elégedett ügyfeleink

A teljesség igénye nélkül...
pk digitalizálás
pw digitalizalas referencia
edu digitalizálás
lurko digitalizálás
hn digitalizálás
lakasberlet digitalizálás
okoskert logója
contó könyvelés

Lépj velünk kapcsolatba!

Székhely

9027 Győr Budai út 5/A

Elérhetőségeink

Tel.: 20/745-6411

Email : info@perfektdoku.hu

Kövess minket!