Nagy mennyiségű iratanyaggal rendelkezik, mely már régóta porosodik irodájában?

Ne hagyja, hogy a papírok elvegyék a hasznos helyet! Digitalizálja iratait! Komplex irat szkennelési szolgáltatás Győrben!

Sok olyan vállalkozóval, céggel, intézménnyel találkoztunk, akik számos papíralapú iratanyaggal rendelkeztek, melyek az évek során csak gyűltek az irattárban. Szabad kapacitás nem volt a teljes dokumentumtár feldolgozására, a hagyományos módon nem lett volna képes a cégnél senki beszkennelni a papírokat.

Mi ebben tudunk hatékony megoldást nyújtani. Nem kell mást tennie, keressen minket az info@perfektdoku.hu címen vagy telefonon a 20/745-6411 telefonszámon.

Iratok, papírok szkennelése Győrben

Minden esetben helyszíni felmérést és egyeztetést tartunk az igényekről. Felmérjük a szkennelésre szánt dokumentumok, iratok mennyiségét, típusát.

A felmérés után összeállítjuk személyre szabott ajánlatát, melyben pontosan látja milyen dokumentum és irattípusra milyen szkennelési árakat alkalmazunk (átlagosan az A4-es papírok a legkisebb díjúak, míg a nagyobb méretű dokumentumok magasabb szkennelési árat tartalmaznak).

Amennyiben elfogadja ajánlatunkat megkötjük a szerződést és már el is tudjuk hozni digitalizálandó dokumentumait.

Szkennelési szolgáltatásunkat nagy teljesítményű szkennerekkel, képzett szakemberekkel végezzük.

Iratok és papírok gyors szkennelése

papírok szkennelésének gyors folyamata Győrben

Önnek ez a megoldás gyors és költséghatékony, hiszen nem kell a saját munkaerőt leterhelni szkennelési feladatokkal, bízza tömeges szkennelési feladatait ránk és garantáltan több energia és ideje lesz, melyet más feladatokra tud összpontosítani.

A papírok szkennelése során az eredetivel megegyező elektronikus másolatot készítünk. Ez azt jelenti, hogy a papíralapú irat pontos elektronikus másolata jön létre, ebből bármikor visszakereshetők és kezelhetők az adatok. A szkennereink hatékony dokumentumvédelemmel biztosítják, hogy az eredeti papíralapú irat ne sérüljön a szkennelési folyamatok során.

Megfelelő adatfeldolgozói és titoktartási nyilatkozattal biztosítjuk, hogy semmilyen bizalmas információja ne kerüljön tovább harmadik félnek. A folyamatba éppen ezért mi se vonunk be külső partnert a szkennelésre szánt iratait mi kezeljük teljeskörűen.

Keressen minket, szkennelési szolgáltatásunkat Győrben nyújtjuk. Gyors határidők, minőségi szkennelés.

A szkennelés szolgáltatásunk gyors és kényelmes!

irat és papírszkennelésünk gyorsan történik győrben

Keressen minket még ma!

Amennyiben kérdései merültek fel, bátran tekintse meg GYIK felületünket, vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Facebook oldalunk: www.facebook.com/perfektdoku

Gyors szkenneléshez a Kodak termékeit használjuk: Bemutató videó