SEO Szüret 2021

Kerülj képbe vállalkozásod online megjelenésével, tudj meg többet arról, hogyan fejlesztheted azt! Ne hagyd ki őszi ajánlatunkat, jelentkezz INGYENES tanácsadásunkra!

Mit érdemes tudni a SEO szüretről?

A SEO szüret során megszerezhető információkat induló és már működő vállalkozásoknak egyaránt ajánljuk. A tanácsadás keretén belül feltérképezzük azt, hogy az adott vállalkozás hogyan jelenik meg az online térben. A weboldal/Facebook oldal technikai és tartalmi felépítésének gyors auditja alapján rámutatunk, mik az erősségei, illetve gyengeségei az adott felületnek. Rávilágítunk arra, hogy milyen lépéseket szükséges megtenni annak érdekében, hogy még jobb helyen szerepeljen a vállalkozás a webes keresők találati listáin.

Konzultáció időtartama: 1 óra

Helyszín: győri irodánkban (9027 Győr, Budai út 5/A), vagy online formában

Konzultáció ára: 2021. október 31-ig jelentkezők számára INGYENES

A célunk az, hogy a valódi szüretekhez hasonlóan ne csak a szőlőt szedjük le, hanem bort is készíthessünk belőle, éppen ezért a SEO Szüreten való részvételt követően 10%-os kedvezményt biztosítunk havidíjas tanácsadási szolgáltatásaink árából. 

Nem vagy biztos benne hogy számodra hasznos tanácsokat tudnánk adni?

Látogass el weboldalunkra, ahol számos hasznos tudnivalót gyűjtottunk össze. Nézd meg mit is nyújt a Perfekt-SEO az ügyfeleinek, hogyan segíthetünk a Te vállalkozásodon is!

Scroll to Top