Informatikai Tanácsadás, Rendszergazda Kis- és Középvállalkozásoknak

Produktivitás és Bevételnövelő informatika

Mi lenne, ha a céges informatikára nem úgy tekintenénk, mint egy egyszerű hardveres és szoftveres segítségre, hanem úgy, mint ami segít a kapacitások maximális kihasználtságában, a humán erőforrás teljeskörű támogatásában, mindemellett költségeket csökkent és bevételeket növel.

Jól hangzik?

Informatikai tanácsadásunk során olyan egyedi igényekre szabott kialakításokat mutatunk meg, melyekkel a fentiek kivétel nélkül megvalósíthatók. Teljeskörű tervezést és kivitelezést vállalunk, folyamatos monitorozással biztosítjuk a zökkenőmentes működést és a folyamatos megújulást.

Legyen vállalkozásodnak a leghasznosabb informatikai háttere!

A Szárnyalást Segítő Informatika

Informatikai Felmérés és Beszerzés

Szakértőink felmérik vállalkozásod jelenlegi informatikai eszközeit, számítógépeit, perifériáit, informatikai infrastruktúráját, majd javaslatot teszünk a javítandó, fejlesztendő területekre.

Cél egy modern környezet kialakítása, gyors és gördülékeny folyamatokkal, minőségi eszközökkel, mindemellett szem előtt tartva a gazdaságos kivitelezést.

Sokszor egy apró változtatás, egy-egy terület “felturbózása” már látványos bevétel és produktivitásnövelést, költségcsökkentést tud elérni.

Biztos ismerős mikor lassú egy gép, szakadozik az internet, vagy elakad a nyomtató. Mi garantáljuk, hogy ilyen nem lesz többé, ha ránk bízod informatikádat.

Ezt kapod, ha ránk bízod informatikádat!

Home Office Csomagajánlat

Otthonról dolgoznak a munkatársak és jó lenne, ha nem szenvedés lenne a közös szerverre a csatlakozás, hanem hatékonyan integrálva lennének a mindennapi folyamatokba?

Home Office csomagajánlataink tartalmazzák mindazt az esszenciális eszközt, amivel kialakíthatók az otthoni hatékony munkahelyek.

Mobil, ergonomikus megoldások, többképernyős produktivitásnövelés és még sok minden amit kínálunk csomagjainkban.

A tökéletes Home Office

Laptop és PC összeállítás, felújítás egyedi igények szerint

Régi a géped? Szeretnél újra kényelmesen dolgozni a számítógéppel, de nem szeretnél egy teljesen új készülékre beruházni? Vagy épp egy új PC-re van szükséged, de egyedi igényeid vannak?

Szakértő csapatunk számos asztali számítógépet, laptopot szerelt össze egyedi igények szerint. Sok olyan eszközzel találkoztunk, melyeknél egy-egy költséghatékony cserével gyakorlatilag újra életet leheltünk beléjük.

Néha elég a legapróbb változtatás és a mindennapos használatot igénylő számítógép, laptop még sok-sok évig tud jó szolgálatot nyújtani tulajdonosának.

Minden igényt kielégítő számítógépek

Audiovizuális rendszerek, konferenciatechnika

Kiemelt szakterületünk a konferenciatermek, tárgyalók kialakítása, mely során nagy kivetítős, interaktív rendszerek kerülnek beüzemelésre.

Teljes mértékben képesek ezek a rendszerek az online konferenciák, előadások megtartására is.

Egy jó tárgyaló, konferenciaterem kialakítása során az irodához mért kijelzők, hangosítás, mikrofonok és kamerás rendszerek szükségesek. Ezek összehangolt működése egy gombnyomásra indítható.

Ha fontos a tökéletes élmény egy prezentáció, tárgyalás, vagy rendezvény során, akkor mi biztosítjuk az elképzeléseid megvalósulását teljeskörű informatikai támogatással.

A jó tárgyaló titka a kitűnő informatikai berendezések összhangja.

Rendszerüzemeltetés, rendszergazda

A régi rendszerek felturbózását, meglévő eszközök kreatív felhasználását tesszük lehetővé. Például átalakított régi merevlemez külső tárhelyként üzemel tovább. Ezen rendszereket monitorozzuk, kezeljük, szükség esetén további javító intézkedéseket teszünk.

A rendszerüzemeltetési szolgáltatásunk során olyan informatikai megoldásokat alkalmazunk, melyek produktívabbá teszik cégét, fejlesztik informatikáját.

Emellett azt is fontosnak tartjuk, hogy a korszerűinformatika ne legyen szükségszerűen drága. Mi azt valljuk, hogy egy laptop, számítógép frissítésnél se szabad a régi eszközöket, alkatrészeket eldobni, hanem használjuk ki a bennük rejlő lehetőségeket, egy-egy átalakítással új és produktív segítséget nyújtva a mindennapokban.

Rendszergazda, rendszerüzemeltetés

Beszéljenek a számok!

1
Termékkínálat
1
Visszatérő ügyfél
1
Beszállítói kapcsolat

Rólunk

Ismerd meg a Perfekt-Doku alapítóit!

Perfekt-Doku Kft. - Lendvai Alexandra üzleti tanácsadás
Molnár-Lendvai Alexandra
Okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelőSzakterületek:Számvitel, üzleti modell kialakítás, üzleti kimutatások, elemzések
Perfekt-Doku Kft. - Molnár Ákos vállalkozás átvilágítás
Molnár Ákos
Okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelőSzakterületei:Vállalkozás elemzés, átvilágítás, üzleti modell, Informatikai megoldások

Elégedett ügyfeleink

A teljesség igénye nélkül...

Lépj velünk kapcsolatba!

Székhely

9027 Győr Budai út 5/A

Elérhetőségeink

Tel.: 20/745-6411

Email : info@perfektdoku.hu

Kövess minket!