Hang- és Fénytechnika Beszerzések kivitelezése

Világítástechnika, hangosítás, komplex beszerzések, kiegészítők.

Vállalkozás indítás kiskép

Modern rendezvények, színpadok kialakítása

Könyvelő Ikon

Egyedi beszerzések kivitelezése

Digitalizáció Győrben a Perfekt-Doku csapatával

Garantáltan a legjobb minőség

A modern fény és hangtechnikai környezet megteremtése

Tanácsadásaink során észrevettük, hogy partnereink igénylik a megbízható hardveres és szoftveres megoldásokat, így kialakítottuk informatikai, elektronikai eszközeink kereskedelmi üzletágát.

Az egyedi igényeket szem előtt tartva költségoptimalizált elven haladva nyújtunk hatékony megoldásokat a különböző beszerzésekben.

Egyedi beszerzések kivitelezése

Partnereinken keresztül számos gyártó termékéhez hozzáférésünk van, így egyedi beszerzéseket tudunk lebonyolítani hang- és fénytechnikai eszközök tekintetében.

Büszkék vagyunk, hogy hatékony és gyors megoldásokat tudtunk nyújtani mind a piaci szereplők, mind a közbeszerzéseken keresztül. Nem ritka, hogy egy hónapon belül szükséges a teljes beszerzést lebonyolítani.

Hogy miért érdemes minket megbízni? Mi nem csak egy újabb webshop vagyunk, hanem mindig Ügyfeleink érdekeit tartjuk szem előtt. Azaz nem az a lényeg, hogy minél több terméket “rásózzunk” érdeklődőinkre, hanem olyan eszközöket és komplex megoldásokat adjunk, amelyek tényleg elképzeléseikhez illenek. Európa szerte számos kereskedővel kapcsolatban állunk, így biztosan a legjobb ár-érték arányú eszközöket tudjuk szállítani.

Sokszor előfordult, hogy Ügyfelünk a célt meg tudta mondani, de hogy ehhez milyen műszaki, elektronikai eszközökre volt szüksége, azt már pontosan nem (maximum kategória szinten). Ilyenkor mi felkutatjuk partnereink között a számára megfelelőket és gyors határidő alatt le is szállítjuk.

Néhány gyártó, akikkel szállítói partnereinkkel kapcsolatban állunk:

Akikkel már dolgoztunk együtt

Nézd meg, mit mondtak szolgáltatásunkról:

Lépj velünk kapcsolatba!

Töltsd ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat és felvesszük veled a kapcsolatot. Ha úgy érzed, hogy kényelmesebb, ha közvetlenül Te keresel meg minket, akkor keres fel az alábbi elérhetőségek egyikén (az űrlap alatt).