Értékrendünk
Képzett, lelkes és fiatal munkatársaink egy olyan szolgáltatást biztosítanak az ügyfelek számára, amely magas minőséget képvisel. Részünkről az etikus munkavégzés mellett a titoktartás is kiemelten fontos szerepet játszik. A digitalizáló eszközparkunk precíz munkájának lényege a hosszú távú együttműködés alapjául szolgáló minél magasabb szintű ügyfélelégedettség kialakítása, karbantartása és fejlesztése.

Szolgáltatásaink
Fő profilunk a digitális átállás, valamint a dokumentumok digitalizálása. A digitális átállás során felmérjük vállalkozása jelenlegi folyamatait, igényeit, majd javaslatot teszünk az átállás megvalósításához, továbbá biztosítjuk a szükséges eszközöket (monitor, szkenner stb.)
Amennyiben jelenleg nincs kapacitása saját munkaerővel megoldani a dokumentumok digitalizálását, lehetősége van igénybe venni dokumentum digitalizálási szolgáltatásunkat. Ennek során nagy teljesítményű szkennerekkel feldolgozzuk a papíralapú iratokat, ellátjuk karakterfelismeréssel, mellyel kereshetővé válnak a dokumentumok szöveges tartalmai, valamint igény esetén elektronikus aláírással és időbélyegzővel is ellátjuk az elektronikus dokumentumokat.

Perfekt-Doku Kft. - Lendvai AlexandraLendvai Alexandra
okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő

Perfekt-Doku Kft. - Molnár ÁkosMolnár Ákos
okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő